Turecký dušený pstruh
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 475 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 15 g
- Sodík 391 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 119.1 mg
- Draslík 1130.4 mg
- Vláknina 1114.3 mg
- Vitamín A 1114.3 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ryby dobře omyjeme a vložíme je do vařícího se vína s vývarem.
-
2
Do vývaru přidáme čtvrtky cibule, bobkový list, sůl a pepř a vaříme do změknutí.
-
3
Z uvařených pstruhů stáhneme kůži a maso vykostíme.
-
4
Podáváme s přílohou z vařených brambor.