Turecký dušený pstruh

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 80 g Cibule
  • 800 g Pstruh
  • 3 g Bobkový list
  • 700 ml Víno bílé
  • 250 ml Vývar z hovězích kostí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 475 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 391 mg
  • Bílkoviny 44 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 119.1 mg
  • Draslík 1130.4 mg
  • Vláknina 1114.3 mg
  • Vitamín A 1114.3 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.8 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ryby dobře omyjeme a vložíme je do vařícího se vína s vývarem.

  • 2

    Do vývaru přidáme čtvrtky cibule, bobkový list, sůl a pepř a vaříme do změknutí.

  • 3

    Z uvařených pstruhů stáhneme kůži a maso vykostíme.

  • 4

    Podáváme s přílohou z vařených brambor.

Komentáře k receptu