Kapr s jablky v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 600 g Kapr obecný
  • 200 g Jablka
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Kari koření
  • 1 špetka Pepř bílý
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 464 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 536 mg
  • Bílkoviny 54 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 199.8 mg
  • Draslík 1113.9 mg
  • Vláknina 4236.8 mg
  • Vitamín A 4236.8 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.5 mg
  • Vitamín E 2.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěného a omytého kapra osolíme, opepříme a posypeme kari kořením.

  • 2

    Plát alobalu potřeme olejem a položíme na něj kapra. Jablka oloupeme, nakrájíme na plátky a poklademe na rybu. Alobal dobře uzavřeme.

  • 3

    Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.

Komentáře k receptu