Kapr s jablky v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 464 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 20 g
- Sodík 536 mg
- Bílkoviny 54 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 199.8 mg
- Draslík 1113.9 mg
- Vláknina 4236.8 mg
- Vitamín A 4236.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.5 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěného a omytého kapra osolíme, opepříme a posypeme kari kořením.
-
2
Plát alobalu potřeme olejem a položíme na něj kapra. Jablka oloupeme, nakrájíme na plátky a poklademe na rybu. Alobal dobře uzavřeme.
-
3
Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.