Albánské jehněčí plátky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 473 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 36 g
- Sodík 693 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 354.7 mg
- Draslík 460.9 mg
- Vláknina 809 mg
- Vitamín A 809 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.3 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 65.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou kýtu nakrájíme na plátky, osolíme a osmahneme na oleji asi 3 minuty po každé straně.
-
2
Plátky vložíme do zapékací mísy a přelijeme smetanou s rozšlehanými vejci, česnekem utřeným se solí a nasekanými kapary.
-
3
Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě, až povrch zrůžoví.