Soté z rybího filé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 307 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 16 g
- Sodík 184 mg
- Bílkoviny 58 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 33.2 mg
- Draslík 426.4 mg
- Vláknina 4170.1 mg
- Vitamín A 4170.1 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 74.6 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté filé nakrájíme na kostičky a osolíme.
-
2
Oloupanou cibuli nakrájíme na půlkolečka, očištěnou papriku nakrájíme na proužky a omytou brokolici rozebereme na růžičky.
-
3
Brokolici s paprikou chvíli povaříme a scedíme.
-
4
Na rozpálený olej vložíme kostičky filé a orestujeme je. Přidáme zeleninu, zalijeme trochou vývaru ze zeleniny, osolíme, opepříme a okořeníme muškátem. Vše podusíme, a když se voda vyvaří, vmícháme smetanu s jogurtem. Krátce prohřejeme a podáváme.