Vepřová krkovička se zeleninovou směsí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 475 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 35 g
- Sodík 200 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 137.9 mg
- Draslík 1.4 mg
- Vláknina 14889.8 mg
- Vitamín A 14889.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso osolíme, mírně opepříme a vložíme do pekáče spolu s 1 lžící sádla. Podlijeme trochou vody a dáme do trouby péci. Během pečení maso podle potřeby podléváme horkou vodou.
-
2
Před koncem pečení přidáme k masu zeleninovou směs a rajčatový protlak. Vše dopečeme doměkka.
-
3
Měkké maso vyjmeme, naporcujeme a obložíme zeleninou, ochucenou solí a pepřem.
-
4
Podáváme s vařenými bramborami.