Hovězí polévka s bramborami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Brambory
  • 1 ks Petržel - nať
  • 0.25 ks Kapusta hlávková
  • 2 l Voda pitná
  • 1 kg Kosti hovězí morkové
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1816 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 192 g
  • Sodík 175 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 357.3 mg
  • Vláknina 3616.8 mg
  • Vitamín A 3616.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 64 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Z 1 kg kostí si uvaříme vývar.

  • 2

    Oloupané a očištěné brambory si nakrájíme malé kostky, zalijeme je z povrchu sebraným mastným vývarem a necháme vařit cca 8 min. Podle potřeby dosolíme.

  • 3

    Kapustu si nakrájíme na proužky, přisypeme do vývaru a dovaříme.

  • 4

    Po odstavení polévku posypeme nasekanou petrželovu natí.

Komentáře k receptu