Chlebíčky s Nivou a hruškami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sýr Niva (Rokfór)
  • 8 krajíc Chléb celozrnný pšenično-žitný
  • 2 ks Hrušky
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Řeřicha
  • 2 polévková lžíce Ořechy vlašské
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 180 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 349 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 18.8 mg
  • Draslík 187.6 mg
  • Vláknina 5938.8 mg
  • Vitamín A 5938.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Chleba opečeme dozlatova v topinkovači. Topinky potřeme plísňovým sýrem a poklademe na plátky nakrájenými oloupanými a jader zbavenými hruškami. Posypeme výhonky řeřichy a nahrubo nasekanými vlašskými ořechy, opepříme a servírujeme.

Komentáře k receptu