Zeleninová kaše s rybou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 250 g Brambory
  • 250 g Celer bulvový
  • 100 g Brokolice
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 120 g Treska mražená
  • 200 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 166 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 167 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 23.2 mg
  • Draslík 683.7 mg
  • Vláknina 8742.7 mg
  • Vitamín A 8742.7 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 46 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyjeme, oloupeme brambory a celer a rozkrájíme je na kostičky. Očistíme a nalámeme na růžičky brokolici. Košťály oloupeme a nakrájíme na kolečka. Omytou rybu (treska nebo červený okoun) pokapeme citronovou šťávou a rozkrájíme na kostičky.

  • 2

    V kastrolu rozpustíme tuk a na něm orestujeme zeleninu a brambory. Podlijeme vodou, přikryté povaříme asi 15 minut a přidáme na dalších 5 minut rybu.

  • 3

    Z očištěné petrželky otrháme lístky, které přidáme, a vše rozmixujeme na jemnou kaši.

Komentáře k receptu