Zeleninová kaše s rybou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 166 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 9 g
- Sodík 167 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 23.2 mg
- Draslík 683.7 mg
- Vláknina 8742.7 mg
- Vitamín A 8742.7 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 46 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyjeme, oloupeme brambory a celer a rozkrájíme je na kostičky. Očistíme a nalámeme na růžičky brokolici. Košťály oloupeme a nakrájíme na kolečka. Omytou rybu (treska nebo červený okoun) pokapeme citronovou šťávou a rozkrájíme na kostičky.
-
2
V kastrolu rozpustíme tuk a na něm orestujeme zeleninu a brambory. Podlijeme vodou, přikryté povaříme asi 15 minut a přidáme na dalších 5 minut rybu.
-
3
Z očištěné petrželky otrháme lístky, které přidáme, a vše rozmixujeme na jemnou kaši.