Salát ze sleďů
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 156 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 11 g
- Sodík 85 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 40.9 mg
- Draslík 259 mg
- Vláknina 3209 mg
- Vitamín A 3209 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 56.6 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Marinované sledě nakrájíme na proužky nebo kostičky a smícháme s nakrájenou cibulí, nahrubo nastrouhanou petrželí a dalšími surovinami na dresink.
-
2
Na talíři můžeme posypat nakrájenou pažitkou a podáváme s celozrnným pečivem.