Kapustičky s jalovcovou polevou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 285 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 11 g
- Sodík 366 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 13.4 mg
- Draslík 531.4 mg
- Vláknina 11927.5 mg
- Vitamín A 11927.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.1 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na polovině másla opečeme nadrobno pokrájenou šalotku, prolisovaný česnek a drcený jalovec.
-
2
Přidáme růžičky kapusty, vývar a vaříme tak, aby kapusta byla skoro měkká a omáčka zhoustla.
-
3
Osolíme, opepříme dle chuti, přidáme zbylé máslo a podáváme.