Filé dušené s celerem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 240 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 14 g
- Sodík 274 mg
- Bílkoviny 46 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 12 mg
- Draslík 261.6 mg
- Vláknina 3266.3 mg
- Vitamín A 3266.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.1 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté porce filé rozdělíme na menší kousky, oloupaný celer nakrájíme na tenké plátky a salám pokrájíme na nudličky. Vše osolíme, bez podlévání dusíme v kastrolu na rozpuštěném másle, až šťáva zpola vysmahne.
-
2
Nakonec pokrm podle chuti opepříme.
-
3
Podáváme s vařenými bramborami nebo s rýží a podušenou mrkví.