Filé dušené s celerem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Celer bulvový
  • 40 g Máslo čerstvé
  • 60 g Salám Turistický trvanlivý
  • 400 g Filé rybí
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 240 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 274 mg
  • Bílkoviny 46 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 12 mg
  • Draslík 261.6 mg
  • Vláknina 3266.3 mg
  • Vitamín A 3266.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.1 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce filé rozdělíme na menší kousky, oloupaný celer nakrájíme na tenké plátky a salám pokrájíme na nudličky. Vše osolíme, bez podlévání dusíme v kastrolu na rozpuštěném másle, až šťáva zpola vysmahne.

  • 2

    Nakonec pokrm podle chuti opepříme.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami nebo s rýží a podušenou mrkví.

Komentáře k receptu