Rýžový vanilkový pudink
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 323 kcal
- Sacharidy 54 g
- Tuky 8 g
- Sodík 108 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 45 g
- Cholesterol 24.8 mg
- Draslík 25.5 mg
- Vláknina 1825 mg
- Vitamín A 1825 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z 1/2l mléka, rýže, másla a soli uvaříme kaši.
-
2
Ze zbylého mléka, cukru, vanilkového cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink.
-
3
Ještě za tepla obojí promícháme, nalijeme do misek a necháme vychladnout.
-
4
Před podáváním můžeme pudink ozdobit čerstvým nebo kompotovaným ovocem.