Lín ve vinném těstíčku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 338 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 9 g
- Sodík 238 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 122.7 mg
- Draslík 83.3 mg
- Vláknina 600 mg
- Vitamín A 600 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné porce lína omyjeme a osušíme.
-
2
Rozmícháme víno s vejci, moukou, 1 lžící oleje a solí. V těstíčku namáčíme připravené porce a vkládáme je do pánve s rozehřátým olejem. Smažíme dozlatova.