Lečo z úhoře
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 528 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 44 g
- Sodík 280 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 335.7 mg
- Draslík 369.3 mg
- Vláknina 2442.3 mg
- Vitamín A 2442.3 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 56.6 mg
- Vitamín E 2.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Úhoře stáhneme z kůže a nakrájíme na kousky. Maso osolíme a opečeme na cibuli zpěněné na oleji.
-
2
Přidáme očištěné, na nudličky nakrájené papriky a oloupaná, na plátky nakrájená rajčata, rajčatový protlak a česnek utřený se solí. Opepříme a dusíme doměkka.
-
3
Vejce upečeme na másle jako volská oka a položíme na hotový pokrm upravený na talířích.