Dietní jarní večeře
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 260 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 16 g
- Sodík 289 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 500.7 mg
- Draslík 173.2 mg
- Vláknina 6060 mg
- Vitamín A 6060 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.5 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kolečka.
-
2
Omytý salát natrháme na kousky, zalijeme osoleným acidofilním mlékem a promícháme. Navrch poklademe kolečka vajec a salát ozdobíme nakrájenou pažitkou.