Řezy ze svíčkové s křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 304 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 10 g
- Sodík 419 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 76.9 mg
- Draslík 703.5 mg
- Vláknina 359.8 mg
- Vitamín A 359.8 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.1 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z očištěné svíčkové nakrájíme 8 řezů, lehce je naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na oleji tak, aby maso zůstalo uvnitř růžové. Řezy vyjmeme a upravíme na nahřáté talíře.
-
2
Olej z pánve slijeme, na pánev přidáme máslo, vývar, worcester, sůl a vaříme do zhoustnutí.
-
3
Masové řezy potřeme nahřátým kečupem, posypeme nastrouhaným křenem a podlijeme šťávou.