Vepřové ražniči s játry
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 543 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 41 g
- Sodík 1711 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 235.8 mg
- Draslík 820.8 mg
- Vláknina 5500 mg
- Vitamín A 5500 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 63.9 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a omyté vepřové maso nakrájíme na 8 špalíčků, naklepeme je, potřeme olejem, opepříme a necháme chvíli odležet.
-
2
Maso osolíme a napichujeme na jehly střídavě s kousky očištěných jater, kousky slaniny a papriky a čtvrtkami oloupané cibule.
-
3
Ražniči opékáme po obou stranách na rozehřátém oleji celkem asi 10 minut.