Candát po mlynářsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 335 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 26 g
- Sodík 195 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 36 mg
- Draslík 53.5 mg
- Vláknina 2620.8 mg
- Vitamín A 2620.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 34.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěného a vykuchaného candáta rozdělíme na porce. Maso osolíme, opepříme, obalíme v mouce a pečeme po obou stranách na másle 8 - 10 minut.
-
2
Upečené porce ryby upravíme na mísu, polijeme horkým máslem a pokapeme citronovou šťávou. Pokrm posypeme nasekanou petrželkou.
-
3
Podáváme s bramborami opečenými na másle.