Filé z tresky jako mozeček

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 300 g Filé z aljašské tresky
  • 10 g Petržel - nať
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Kmín celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 322 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 278 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 323.3 mg
  • Draslík 164.1 mg
  • Vláknina 1461 mg
  • Vitamín A 1461 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.5 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 18.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté porce filé nadrobno nasekáme. Na másle zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme filé, osolíme, okmínujeme a podusíme jako mozeček. Filé pustí vodu, a teprve když se voda vydusí, přidáme rozšlehaná vejce. Za stálého míchání je necháme zhoustnout.

  • 2

    Při podávání posypeme pokrm nasekanou petrželkou.

  • 3

    Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře k receptu