Filé z tresky jako mozeček
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 322 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 19 g
- Sodík 278 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 323.3 mg
- Draslík 164.1 mg
- Vláknina 1461 mg
- Vitamín A 1461 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.5 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté porce filé nadrobno nasekáme. Na másle zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme filé, osolíme, okmínujeme a podusíme jako mozeček. Filé pustí vodu, a teprve když se voda vydusí, přidáme rozšlehaná vejce. Za stálého míchání je necháme zhoustnout.
-
2
Při podávání posypeme pokrm nasekanou petrželkou.
-
3
Podáváme s čerstvým chlebem.