Fazolky jako chřest

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 10 g Máslo nízkokalorické
  • 20 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 40 g Strouhanka
  • 400 g Fazolové lusky zelené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 167 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 556 mg
  • Bílkoviny 8 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 442.1 mg
  • Vláknina 11760 mg
  • Vitamín A 11760 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.4 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a omyté mladé fazolky uvaříme v osolené vodě doměkka.

  • 2

    Fazolky upravíme na talíře, posypeme nasucho opraženou strouhankou, pokapeme rozpuštěným máslem a posypeme nastrouhaným sýrem.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu