Salám se sýrem v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Salám měkký
  • 120 g Sýr Moravský bochník 45%
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 290 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 1769 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 36.9 mg
  • Draslík 251.7 mg
  • Vláknina 3270 mg
  • Vitamín A 3270 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Salám nakrájíme na kolečka, polovinu jich tence potřeme hořčicí. Posypeme je prolisovaným česnekem, poklademe plátky sýra, tenkými plátky oloupané cibule, plátky okurky a nakonec zbylým salámem. Rozdělíme na čtyři pláty alobalu a pevně uzavřeme.

  • 2

    Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě nebo pod grilem asi 5 minut.

  • 3

    Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře k receptu