Hermelín s vejci

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 400 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 0.5 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 442 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 1205 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 311.3 mg
  • Draslík 116.5 mg
  • Vláknina 2504.8 mg
  • Vitamín A 2504.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.8 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hermelín nakrájíme na tenké plátky a urovnáme do pánvičky vymazané máslem. Na sýr rozklepneme vejce, bílky osolíme, opepříme, posypeme oloupanou, jemně nakrájenou cibulí a tenkými plátky okurky. Na mírném ohni zahříváme, až se sýr roztaví a bílky ztuhnou.

  • 2

    Pokrm ihned upravíme na talíře a pokapeme kečupem.

Komentáře k receptu