Dušený pstruh
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 245 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 9 g
- Sodík 70 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 58 mg
- Draslík 1339.4 mg
- Vláknina 8780 mg
- Vitamín A 8780 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 48.2 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěného a omytého pstruha podusíme na oleji.
-
2
Omytá rajčata a omytou salátovou okurku nakrájíme na kolečka. Rybu upravíme na talíře a obložíme připravenou zeleninou.
-
3
Pokrm posypeme nasekanou petrželkou a pažitkou a pokapeme citronovou šťávou.