Dušený pstruh

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Pstruh
  • 6 ks Rajčata
  • 1 ks Okurka salátová
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 0.4 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 245 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 70 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 20 g
  • Cholesterol 58 mg
  • Draslík 1339.4 mg
  • Vláknina 8780 mg
  • Vitamín A 8780 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 48.2 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěného a omytého pstruha podusíme na oleji.

  • 2

    Omytá rajčata a omytou salátovou okurku nakrájíme na kolečka. Rybu upravíme na talíře a obložíme připravenou zeleninou.

  • 3

    Pokrm posypeme nasekanou petrželkou a pažitkou a pokapeme citronovou šťávou.

Komentáře k receptu