Zelenina se škvarky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 270 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 264 g
- Sodík 467 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1117.1 mg
- Vláknina 23747.5 mg
- Vitamín A 23747.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 71.2 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zeleninu oloupeme, nakrájíme na kostičky nebo na kolečka a uvaříme doměkka v osolené vodě.
-
2
Uvařenou zeleninu i s vývarem omastíme rozehřátými vepřovými škvarky. Pokrm posypeme nadrobno nakrájenou pažitkou.
-
3
Podáváme s tmavým chlebem.