Ravanija s medem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 314 kcal
- Sacharidy 58 g
- Tuky 9 g
- Sodík 3 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 43 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 191.3 mg
- Vláknina 2565.4 mg
- Vitamín A 2565.4 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Med smícháme s krupicí, kypřicím práškem rozmíchaným v mouce a s nasekanými ořechy. Vypracujeme těsto.
-
2
Plech vymažeme olejem, vlijeme na něj připravené těsto do výše asi 2 cm a zprudka pečeme v troubě vyhřáté na 250 stupňů Celsia.
-
3
Upečený dezert nakrájíme na porce a podáváme.