Jehněčí s jarní cibulkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 610 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 48 g
- Sodík 339 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 99 mg
- Draslík 996.9 mg
- Vláknina 10468.9 mg
- Vitamín A 10468.9 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 37.7 mg
- Vitamín E 3.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a omyté maso nakrájíme na kousky a osolíme. Přidáme očištěné, nakrájené cibulky, mletou papriku a olej. Podlijeme vodou a zvolna dusíme na mírném ohni doměkka.
-
2
Pokrm podle potřeby zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou v troše vody.