Jehněčí s jarní cibulkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 75 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Jehněčí kýta
  • 800 g Cibulka jarní
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Paprika mletá pálivá
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 dl Olej rostlinný
  • 1 hrnek Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 610 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 48 g
  • Sodík 339 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 99 mg
  • Draslík 996.9 mg
  • Vláknina 10468.9 mg
  • Vitamín A 10468.9 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 37.7 mg
  • Vitamín E 3.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a omyté maso nakrájíme na kousky a osolíme. Přidáme očištěné, nakrájené cibulky, mletou papriku a olej. Podlijeme vodou a zvolna dusíme na mírném ohni doměkka.

  • 2

    Pokrm podle potřeby zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou v troše vody.

Komentáře k receptu