Hovězí maso s lilky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 551 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 30 g
- Sodík 410 mg
- Bílkoviny 55 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 155 mg
- Draslík 1547.2 mg
- Vláknina 20468.9 mg
- Vitamín A 20468.9 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.9 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na kousky, zalijeme vodou a vaříme.
-
2
V kastrolu na oleji (nebo na sádle) osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli.
-
3
Omyté lilky oloupeme, nakrájíme na kostičky, osolíme a necháme asi 20 minut stát. Potom je vymačkáme, vložíme do kastrolu s cibulí a osmažíme. Přidáme mletou papriku, zaprášíme moukou a krátce osmahneme. Vše přidáme do hrnce s vařeným hovězím masem. Dále zvolna vaříme, dokud omáčka nezhoustne.