Chlebíčky s rostbífem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 24

Suroviny

  • 250 g Hovězí maso zadní
  • 100 g Majonéza
  • 1 ks Bageta
  • 2 ks Paprika červená
  • 1 ks Kopr čerstvý
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Ocet vinný červený
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 79 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 103 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 6 mg
  • Draslík 28.4 mg
  • Vláknina 773.5 mg
  • Vitamín A 773.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.8 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rostbíf nakrájíme na tenké plátky. V misce rozmícháme olej, ocet, nasekanou pažitku či kopr a sůl. Maso vložíme do směsi a několikrát obrátíme, aby bylo ze všech stran pokryto olejem. Necháme asi 10 minut marinovat.

  • 2

    Bagetu nakrájíme na 24 tenkých plátků, každý potřeme po jedné straně majonézou.

  • 3

    Chlebíčky obložíme plátky marinovaného masa a na každý dáme plátek papriky. Zdobíme kousky pažitky nebo kopru.

  • 4

    Chlebíčky narovnáme na mísu a ihned podáváme.

Komentáře k receptu