Chlebíčky s rostbífem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 79 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 4 g
- Sodík 103 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 28.4 mg
- Vláknina 773.5 mg
- Vitamín A 773.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.8 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rostbíf nakrájíme na tenké plátky. V misce rozmícháme olej, ocet, nasekanou pažitku či kopr a sůl. Maso vložíme do směsi a několikrát obrátíme, aby bylo ze všech stran pokryto olejem. Necháme asi 10 minut marinovat.
-
2
Bagetu nakrájíme na 24 tenkých plátků, každý potřeme po jedné straně majonézou.
-
3
Chlebíčky obložíme plátky marinovaného masa a na každý dáme plátek papriky. Zdobíme kousky pažitky nebo kopru.
-
4
Chlebíčky narovnáme na mísu a ihned podáváme.