Lečo s tofu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Cuketa
  • 300 g Sýr sójový - Tofu
  • 300 ml Mléko polotučné
  • 1 kávová lžička Libeček
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Rajčata
  • 4 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Sůl mořská
  • 1 polévková lžíce Mouka sójová odtučněná
  • 0.09 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 158 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 71 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 7.5 mg
  • Draslík 569.1 mg
  • Vláknina 8340 mg
  • Vitamín A 8340 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 90.6 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji.

  • 2

    Postupně přidáme očištěné, na kousky nakrájené papriky a cuketu, omytá, na dílky nakrájená rajčata a na kostičky nakrájené tofu. Podle chuti osolíme, okořeníme nasekaným libečkem a přidáme mletou papriku. Zalijeme mlékem rozmíchaným se sójovou moukou a podusíme doměkka.

  • 3

    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře k receptu