Králík v cibulové omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 431 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 15 g
- Sodík 378 mg
- Bílkoviny 54 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 142.5 mg
- Draslík 1366.2 mg
- Vláknina 8187.5 mg
- Vitamín A 8187.5 mg
- Vitamín B6 1.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 88.5 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Králíka očistíme, omyjeme a naporcujeme. Maso posypeme nasekanými bylinkami, mírně osolíme, necháme chvíli odpočinout.
-
2
Oloupanou cibuli a omytý pórek nadrobno nakrájíme a necháme zesklovatět na lžíci oleje. Podlijeme trochou vody a podusíme. Potom zeleninu rozmixujeme, přidáme porce králíka, podlijeme a dusíme v troubě pod pokličkou do měkka.