Tuňáková vejce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 405 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 20 g
- Sodík 228 mg
- Bílkoviny 45 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 508.7 mg
- Draslík 512.5 mg
- Vláknina 3426 mg
- Vitamín A 3426 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.9 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, rozkrojíme a žloutky vyjmeme.
-
2
Oloupanou, najemno nakrájenou cibuli promícháme s rozmačkaným tuňákem a pokapeme citronovou šťávou. Směsí naplníme půlky bílků a podáváme jako předkrm.
-
3
Bílky můžeme také nasekat a přidat ke směsi.