Tuňáková vejce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Tuňák v oleji
  • 600 ml Voda pitná
  • 2 ks Cibule
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 405 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 228 mg
  • Bílkoviny 45 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 508.7 mg
  • Draslík 512.5 mg
  • Vláknina 3426 mg
  • Vitamín A 3426 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.9 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, rozkrojíme a žloutky vyjmeme.

  • 2

    Oloupanou, najemno nakrájenou cibuli promícháme s rozmačkaným tuňákem a pokapeme citronovou šťávou. Směsí naplníme půlky bílků a podáváme jako předkrm.

  • 3

    Bílky můžeme také nasekat a přidat ke směsi.

Komentáře k receptu