Polévka zeleninová s masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 204 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 77 g
- Sodík 77627 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 50.2 mg
- Draslík 601 mg
- Vláknina 8901.3 mg
- Vitamín A 8901.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 54.8 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na větší kousky pokrajenou cibuli osmahneme na tuku až zesklovatí, přisypeme na kostky nakrájené maso a přilijeme jen tolik vody, aby bylo maso ponořené. Vše osolíme a vaříme téměř do měkka.
-
2
Poté přidáme oloupaná nakrájená rajčata, brambory, zbytek zeleniny a vše dovaříme.
-
3
Hotovou polévku posypeme petrželovou natí.