Zelenina s plněnými taštičkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 3263 kcal
- Sacharidy 285 g
- Tuky 140 g
- Sodík 12559 mg
- Bílkoviny 202 g
- Uhlovodany 270 g
- Cholesterol 1571.1 mg
- Draslík 2391.7 mg
- Vláknina 47714.8 mg
- Vitamín A 47714.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.5 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nerozmrazenou zeleninu osmahneme na rozehřátém másle v hrnci, přilijeme vývar a pod pokličkou vaříme doměkka.
-
2
Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme na pánvi. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a necháme ji zesklovatět.
-
3
Plněné taštičky (ravioli) nakrájíme na kousky silné asi 1 cm a přidáme do pánve. Za častého míchání je zlehka opečeme.
-
4
Zeleninu scedíme a necháme okapat. Přidáme ji k taštičkám a promícháme. Nakonec pokrm podle chuti osolíme a opepříme.