Ovocný salát z čerstvého ovoce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Hroznové víno
  • 100 g Jogurt bílý
  • 1 ks Jablka
  • 1 ks Pomeranče
  • 1 ks Hrušky
  • 2 polévková lžíce Mandle
  • 1 polévková lžíce Sirup javorový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 198 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 14 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 3.3 mg
  • Draslík 446.2 mg
  • Vláknina 10674 mg
  • Vitamín A 10674 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 38.4 mg
  • Vitamín E 3.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ovoce omyjeme, očistíme a nakrájíme na malé kostičky.

  • 2

    Smícháme ve velké míse, poté rozdělíme do čtyř mističek a každou porci posypeme 2 lžícemi strouhaných mandlí.

  • 3

    Jogurt promícháme s javorovým sirupem a rozdělíme do mističek.

Komentáře k receptu