Ovocný salát z čerstvého ovoce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 198 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 7 g
- Sodík 14 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 3.3 mg
- Draslík 446.2 mg
- Vláknina 10674 mg
- Vitamín A 10674 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 38.4 mg
- Vitamín E 3.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ovoce omyjeme, očistíme a nakrájíme na malé kostičky.
-
2
Smícháme ve velké míse, poté rozdělíme do čtyř mističek a každou porci posypeme 2 lžícemi strouhaných mandlí.
-
3
Jogurt promícháme s javorovým sirupem a rozdělíme do mističek.