Bylinkové nudle s petrželkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 375 kcal
- Sacharidy 66 g
- Tuky 8 g
- Sodík 214 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 66 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 254.4 mg
- Vláknina 3107.3 mg
- Vitamín A 3107.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nudle vaříme v osolené vodě s 1 lžící oleje asi 7 minut.
-
2
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli podusíme v troše vody.
-
3
Podušenou cibuli, oloupaný česnek a lístky petrželky najemno rozmixujeme se 4 lžícemi oleje, osolíme a opepříme.
-
4
Uvařené nudle scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Smícháme je s petrželkovou omáčkou a upravíme na talíře.
-
5
Pokrm ozdobíme omytými, na poloviny rozkrojenými rajčátky a lístky petrželky.