Králík na česneku a pivu

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 110 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 2 ks Česnek
  • 1 špetka Tymián sušený
  • 1 kg Králičí maso
  • 2 polévková lžíce Sůl
  • 1 polévková lžíce Kmín celý
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • 0.5 polévková lžíce Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 268 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 719 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 96.8 mg
  • Draslík 601.7 mg
  • Vláknina 607.3 mg
  • Vitamín A 607.3 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.7 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Opláchnutého králíka očistíme a odstraníme přebytečný tuk.

  • 2

    Dáme jej do pekáče a zalijeme směsí připravenou z utřených česneků, soli, koření, oleje a piva.

  • 3

    Pekáč přikryjeme poklicí a dáme péct na 200 stupňů.

Komentáře k receptu