Zeleninová polévka z brambor
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 70 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 2 g
- Sodík 6 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 1.2 mg
- Draslík 225.5 mg
- Vláknina 5005.8 mg
- Vitamín A 5005.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zeleninu a brambory očistíme a dáme vařit.
-
2
Přidáme bujon a koření.
-
3
Jakmile brambory změknou, zahustíme polévku jíškou z oleje a mouky.
-
4
Dochutíme česnekem a podáváme.