Fusilli alla Rosaria
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 778 kcal
- Sacharidy 114 g
- Tuky 17 g
- Sodík 568 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 106 g
- Cholesterol 44.4 mg
- Draslík 475.8 mg
- Vláknina 12059.8 mg
- Vitamín A 12059.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.
-
2
Oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, zalijeme vínem a vývarem, okořeníme tymiánem, osolíme a opepříme. Na mírném ohni dusíme asi 5 minut.
-
3
Nastrouhaný sýr smícháme s kostičkami osmažené žemle. Uvařené těstoviny vložíme do zapékací mísy vymazané máslem a přelijeme připravenou omáčkou. Povrch posypeme sýrem s osmaženou houskou a zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut.