Medová jablka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 4 ks Jablka
  • 1 dl Víno bílé
  • 4 polévková lžíce Med včelí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 185 kcal
  • Sacharidy 45 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 4 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 45 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 242.2 mg
  • Vláknina 7680 mg
  • Vitamín A 7680 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.3 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jablka omyjeme, osušíme a odstraníme jádřince. Do vzniklých otvorů nalijeme med.

  • 2

    Naplněná jablka vložíme do zapékací mísy, podlijeme bílým vínem a upečeme ve středně vyhřáté troubě do růžova.

Komentáře k receptu