Vepřové kotlety na medu s hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 318 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 12 g
- Sodík 376 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 72.6 mg
- Draslík 850.9 mg
- Vláknina 10336.8 mg
- Vitamín A 10336.8 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 41.2 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté kotlety po okrajích a u kostí nařízneme, naklepeme je, osolíme a opečeme na oleji.
-
2
Maso podlijeme trochou vývaru, pokapeme medem, sójovou omáčkou, okořeníme zázvorem, rozetřeným česnekem, zakapeme citronovou šťávou a dusíme. Během dušení kotlety obracíme a podléváme vývarem.
-
3
K téměř měkkému masu přidáme hrášek a chvíli podusíme.
-
4
Podáváme s noky.