Polévka Pavese

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 3 krajíc Chléb toastový
  • 1.05 kávová lžička Olej olivový
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 0.75 l Vývar z hovězích kostí
  • 3 polévková lžíce Sýr Ementál (Primátor)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 242 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 962 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 268.6 mg
  • Draslík 1080 mg
  • Vláknina 94 mg
  • Vitamín A 94 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky toastového chleba opečeme na oleji po obou stranách do zlatova.

  • 2

    Do vařícího vývaru rozklepneme vejce a necháme je 3 minuty zatáhnout. Pošírovaná vejce opatrně přendáme do talířů, položíme na ně plátek toastového chleba a přelijeme polévkou.

  • 3

    Každou porci posypeme nastrouhaným sýrem a krátce zapečeme v silně vyhřáté troubě.

Komentáře k receptu