Polévka Pavese
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 242 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 18 g
- Sodík 962 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 268.6 mg
- Draslík 1080 mg
- Vláknina 94 mg
- Vitamín A 94 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Plátky toastového chleba opečeme na oleji po obou stranách do zlatova.
-
2
Do vařícího vývaru rozklepneme vejce a necháme je 3 minuty zatáhnout. Pošírovaná vejce opatrně přendáme do talířů, položíme na ně plátek toastového chleba a přelijeme polévkou.
-
3
Každou porci posypeme nastrouhaným sýrem a krátce zapečeme v silně vyhřáté troubě.