Portugalský sendvič

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 200 g Chléb toastový
  • 125 g Žervé
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 1 ks Ančovičky konzervované
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 438 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 718 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 29 g
  • Cholesterol 39.6 mg
  • Draslík 172.7 mg
  • Vláknina 4793.5 mg
  • Vitamín A 4793.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 30.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ančovičky vyklopíme z konzervy, promícháme se žervé, změklým máslem (1 lžíce) a hořčicí (ančovičky můžeme překrájet na menší kousky).

  • 2

    Plátky chleba namažeme po jedné straně máslem, na polovinu z nich rozetřeme připravenou směs a přiklopíme zbylými namazanými plátky. Mírně zmáčkneme, rozkrojíme na poloviny (vznikne trojúhelníkový sendvič) a podáváme.

Komentáře k receptu