Fazole na opečených toastech
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 335 kcal
- Sacharidy 40 g
- Tuky 12 g
- Sodík 234 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 38 g
- Cholesterol 17 mg
- Draslík 1176.1 mg
- Vláknina 19094 mg
- Vitamín A 19094 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Fazole namočíme do studené vody. Druhý den je v téže vodě uvaříme doměkka a vodu slijeme.
-
2
Slaninu mezitím nakrájíme na kostičky a vyškvaříme na pánvi. Škvarečky vyjmeme a na vypečeném sádle opečeme plátky toastového chleba z obou stran dozlatova. Škvarečky smícháme s vařenými fazolemi.
-
3
Na talíř dáme opečený chléb, navršíme na něj fazole a polijeme kečupem.