Zeleninová polévka po kastiliánsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 329 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 22 g
- Sodík 149 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 4 mg
- Draslík 686.3 mg
- Vláknina 8903.2 mg
- Vitamín A 8903.2 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 38.6 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso uvaříme v menším množství osolené vody, aby byl vývar silný.
-
2
V kastrole na másle podusíme očištěnou, na kostky nakrájenou zeleninu, cibuli a brambory. Dusíme do změknutí zeleniny.
-
3
Nakonec do polévky přilijeme víno a přidáme uvařené, nakrájené maso.
-
4
Polévka má být velmi hustá. Ochutíme solí a pepřem.