Jehněčí s fazolkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 85 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Jehněčí maso
  • 500 g Fazolové lusky zelené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 2 ks Cibule
  • 0.25 l Smetana 12% (konzumní)
  • 3 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 525 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 206 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 153.7 mg
  • Draslík 341.1 mg
  • Vláknina 8543.5 mg
  • Vitamín A 8543.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1488.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli podusíme na sádle a opečeme na ní omyté, osolené a opaprikované maso nakrájené na kousky.

  • 2

    V jiné nádobě podusíme na sádle očištěné fazolky, které jsme podélně rozkrojili.

  • 3

    Když obojí změkne, smícháme maso s fazolkami, vložíme do zapékací mísy, zalijeme smetanou a zapečeme v troubě.

Komentáře k receptu