Jehněčí s fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 525 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 35 g
- Sodík 206 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 153.7 mg
- Draslík 341.1 mg
- Vláknina 8543.5 mg
- Vitamín A 8543.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1488.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli podusíme na sádle a opečeme na ní omyté, osolené a opaprikované maso nakrájené na kousky.
-
2
V jiné nádobě podusíme na sádle očištěné fazolky, které jsme podélně rozkrojili.
-
3
Když obojí změkne, smícháme maso s fazolkami, vložíme do zapékací mísy, zalijeme smetanou a zapečeme v troubě.