Tyrolské dušené maso s bramborami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Brambory
  • 400 g Hovězí maso vařené
  • 200 g Houby čerstvé
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 dl Víno bílé
  • 1 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 297 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 215 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 102.9 mg
  • Draslík 701.7 mg
  • Vláknina 8850 mg
  • Vitamín A 8850 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme očištěné, nakrájené houby, krátce podusíme, potom přidáme na kostičky nakrájené brambory, osolíme a ještě podusíme. Nakonec vložíme na kousky nakrájené maso, osolíme a přilijeme víno.

  • 2

    Vše dusíme zvolna pod pokličkou do změknutí brambor.

Komentáře k receptu