Tyrolské dušené maso s bramborami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 297 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 11 g
- Sodík 215 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 102.9 mg
- Draslík 701.7 mg
- Vláknina 8850 mg
- Vitamín A 8850 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme očištěné, nakrájené houby, krátce podusíme, potom přidáme na kostičky nakrájené brambory, osolíme a ještě podusíme. Nakonec vložíme na kousky nakrájené maso, osolíme a přilijeme víno.
-
2
Vše dusíme zvolna pod pokličkou do změknutí brambor.