Dušený sleď
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 190 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 14 g
- Sodík 195 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 181 mg
- Draslík 16.3 mg
- Vláknina 199.5 mg
- Vitamín A 199.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do máslem vymazaného pekáčku vložíme vyčištěné a osolené sledě, obalené v mouce smíchané s nasekanou petrželkou. Zalijeme vodou a navrch položíme kousky zbylého másla. Zvolna dusíme několik minut.
-
2
Dušené sledě přendáme na mísu a nalijeme na ně rozkvedlanou omáčku.