Studená kaše z celeru a brambor
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 360 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 31 g
- Sodík 389 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 61.3 mg
- Draslík 760.7 mg
- Vláknina 12340 mg
- Vitamín A 12340 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32.5 mg
- Vitamín E 5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce uvaříme na tvrdo.
-
2
Oloupaný celer opláchneme, nakrájíme na větší kostky a uvaříme v osolené vodě do měkka. Uvařené scedíme.
-
3
Brambory omyjeme, oloupeme a pokrájíme na větší kostky. Uvaříme v jiném kastrolu v osolené vodě, uvařené scedíme.
-
4
Brambory, celer a vejce prolisujeme, necháme vychladnout.
-
5
Poté kaši upravíme na listy salátu, přelijeme majonézou a ozdobíme dílky citónu.