Candát po italsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 497 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 11 g
- Sodík 129 mg
- Bílkoviny 92 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 10 mg
- Draslík 5.9 mg
- Vláknina 178.2 mg
- Vitamín A 178.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou a omytou rybu nakrájíme asi na 6 porcí. Vložíme je do zapékací mísy, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a posypeme majoránkou. Nakonec maso zalijeme rajčatovým protlakem a navrch položíme vločky másla.
-
2
Pečeme v silně vyhřáté troubě asi 40 minut.