Candát po italsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Majoránka
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Candát obecný
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 4 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 497 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 129 mg
  • Bílkoviny 92 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 10 mg
  • Draslík 5.9 mg
  • Vláknina 178.2 mg
  • Vitamín A 178.2 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou a omytou rybu nakrájíme asi na 6 porcí. Vložíme je do zapékací mísy, pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a posypeme majoránkou. Nakonec maso zalijeme rajčatovým protlakem a navrch položíme vločky másla.

  • 2

    Pečeme v silně vyhřáté troubě asi 40 minut.

Komentáře k receptu