Rybí knedlíčky do polévek

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 350 g Filé z aljašské tresky
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1.5 ks Žemle tuková
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 l Voda pitná
  • 4 polévková lžíce Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 105 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 85 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 64.7 mg
  • Draslík 37.9 mg
  • Vláknina 593.2 mg
  • Vitamín A 593.2 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filé uvaříme v mírně osolené vodě doměkka a umeleme spolu s oloupanou cibulí a v mléce namočenou žemlí. Vše promícháme, osolíme, opepříme a nakonec vmícháme rozšlehané vejce.

  • 2

    Z promísené hmoty tvarujeme kulaté knedlíčky, které dále zaváříme.

  • 3

Komentáře k receptu